روش صحیح نگهداری از خشکبار

روش صحیح نگهداری از خشکبار

با استفاده از فرآیند خشک کردن مواد غذایی میتوان آنها را به مدت طولانی نگهداری کرد.طی فرآیند خشک کردن مواد غذایی،آب موجود در آنها کاهش یافته و از فساد میکروبی در آنها جلوگیری میشود.

خشکبار شامل میوه ها و مغز برخی از دانه هاست.خشکبار یک منبع سرشار از  ویتامین هاست که مصرف آن برای سلامتی بدن لازم است.

با خشک کردن میوه ها میتوان یک میوه را در خارج از فصل خود بصورت خشک شده مصرف کرد.اما همه میوه ها را نمیتوان خشک کرد.میوه های رسیده ، سالم و سفت برای خشک کردن مناسبند.

توجه داشته باشید که طی فرآیند خشک کردن میوه ها،تمام رطوبت آنها گرفته نشود و حدود 20 درصد از رطوبت آن باقی بماند.

انگور ، خرما ، زردآلو ، هلو ، گلابی ، سیب ، انجیر ، آناناس ، خرمالو ، انبه و توت فرنگی جزء میوه هایی هستند که میتوان آنها را خشک کرد.

جهت اطلاع از شرایط فروش ادویه روی لینک کلیک کنید.

میوه ها و دانه های خشک شده چون رطوبت کمی دارند، به خودی خود به مدت طولانی سالم و قابل مصرف خواهند بود اما شرایط نامناسب میتواند باعث فساد زودرس آنها شود.

بطور کلی خشکبار را باید در محیطی تاریک ، خنک و بدون رطوبت نگهداری کرد.

شما میتوانید برای نگهداری خشکبار، آنها را درون فریزر قرار دهید.نکته قابل توجه در مورد نگهداری خشکبار در فریز این است که از قرار دادن خشکبار درون کیسه های نایلونی اجتناب کنید،چون نایلون قدرت جذب رطوبت فریزر را نداشته و این رطوبت جذب خشکبار شده و موجب فساد زودرس آن میشود.

برای فریزر کردن خشکبار بهتر است آنها را درون ظروف در بسته قرار دهید.ظروفی که از ورود رطوبت به داخل خشکبار ممانعت کنند.

برای خرید ادویه با کیفیت با قیمت مناسب با بازرگانی سیلانی ارتباط برقرار کنید.

شرایط مناسب برای نگهداری از آجیل

آجیل شامل انواع مغزها و دانه‌های روغنی است که مصرف آنها برای سلامتی انسان بسیار مفید است.

آجیل هم مانند هر ماده غذایی دیگر اگر در شرایط نامناسب نگهداری شود ، خیلی زود فاسد و غیر قابل استفاده میشود.

برای نگهداری از آجیل باید آنها را به دور از دما و رطوبت قرار داد.آجیل را نمیتوان به مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کرد.

برای نگهداری از آجیل بهتر است آنها را درون ظروف در بسته و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

مغزها اگر با پوست سختشان نگهداری شوند،مدت زمان بیشتری کیفیت خود را حفظ خواهند کرد.برخی از مغزها را با پوستشان میتوان حتی به مدت یکسال در یخچال نگهداری کرد.

اگر میخواهید مغزهای آجیل را به مدت طولانی نگهداری کنید،میتوانید آنها را درون ظروف در بسته ای که در برابر بو و رطوبت مقاوم باشند،نگهداری کنید.

دوستان و همراهان عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه ، با بازرگانی سیلانی ارتباط برقرار کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *