فواید پاپریکا

فواید پاپریکا

بازرگانی سیلانی با فروش مرغوبترین ادویه ها یکی از بهترین مرکز آنلاین و حضوری  فروش ادویه می باشد  پاپریکا ادویه ای است که از  خشک کردن گیاه فلفل دلمه ای تهیه می شود. این ادویه در انواع شیرین ، دودی , گرم و همچنین در انواع رنگ ها مانند قرمز ، نارنجی و زرد وجود دارد  از پاپریکا در سراسر جهان به ویژه در غذاهای برنجی و خورشت ها استفاده می شود. این  ادویه نه تنها غنی از آنتی اکسیدان بلکه ویتامین ها و مواد معدنی است. به دلیل زیاد بودن مزایای این ادویه شگفت آور نمی توان از فواید پاپریکا چشم پوشی کرد . بنابر این ما در این مقاله قصد داریم به بیان فواید پاپریکا بپردازیم.

1. مملو از مواد مغذی : پاپریکا با ریز مغذی ها و ترکیبات مفید همراه است ، با 1 قاشق غذاخوری (6.8 گرم):

کالری: 19
پروتئین: کمتر از 1 گرم
چربی: کمتر از 1 گرم
کربوهیدرات: 4 گرم
فیبر: 2 گرم
ویتامین A: 19٪ ارزش روزانه (DV)
ویتامین E: 13٪ DV
ویتامین B6: 9٪ DV
آهن: 8٪ DV
قابل ذکر است ، این مقدار کم تقریباً 20٪ از نیاز روزانه شما را به ویتامین A را تامین می کند. این ادویه همچنین حاوی انواع آنتی اکسیدان ها است ، که با آسیب سلولی ناشی از مولکول های واکنشی به نام رادیکال های آزاد مقابله می کنند. آسیب رادیکال آزاد با بیماری های مزمن ، از جمله بیماری های قلبی و سرطان مرتبط است. به همین ترتیب ، خوردن غذاهای غنی از آنتی اکسیدان  به جلوگیری از این شرایط کمک می کند. آنتی اکسیدان های اصلی پاپریکا به خانواده کاروتنوئیدها تعلق دارند و شامل بتا کاروتن ، کپسانتین ، زاگزانتین و لوتئین هستند .

فواید پاپریکا

فواید پاپریکا

2. بینایی را بهبود میبخشد : پاپریکا حاوی چندین ماده مغذی از جمله ویتامین E ، بتا کاروتن ، لوتئین و زاگزانتین است که سلامت چشم را تقویت  میکند . در حقیقت ، مطالعات مصرف زیاد رژیم غذایی برخی از این مواد مغذی را با کاهش خطر ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا (AMD) و آب مروارید مرتبط دانسته است . به طور خاص ، لوتئین و زاگزانتین ، که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند ،  از آسیب به چشم شما جلوگیری  می کنند . یک مطالعه روی 4519 بزرگسال نیز نشان داد که مصرف بیشتر لوتئین و زئاکسانتین با کاهش خطر AMD همراه است.

3. التهاب را کاهش می دهد : انواع خاصی از فلفل قرمز ، به ویژه انواع گرم ، حاوی ترکیب کپسایسین هستند . کپسایسین به گیرنده های سلول های عصبی شما متصل می شود تا التهاب و درد را کاهش دهد . بنابراین ، در برابر انواع بیماری های التهابی و خود ایمنی از جمله آرتروز ، آسیب عصبی و مشکلات گوارشی محافظت  می کند . چندین مطالعه نشان می دهد که کرم های موضعی با کپسایسین به کاهش درد ناشی از آرتروز و آسیب عصبی کمک می کنند ، اما تحقیقات در مورد قرص های کپسایسین محدودتر است . مطالعه ای روی موش ها نشان داد که 10 روز مکمل کپسایسین باعث کاهش التهاب مرتبط با یک بیماری عصبی خود ایمنی می شود .

4. سطح کلسترول را کم میکند: پاپریکا برای کاهش سطح کلسترول شما مفیدمی باشد. به طور خاص ، کپسانتین ، یک کاروتنوئید موجود در این ادویه محبوب ،  سطح کلسترول HDL (خوب) را که با خطر کمتری بیماری قلبی در ارتباط است ، افزایش می دهد.یک مطالعه دو هفته ای نشان داد موشهایی که از جیره غذایی با پاپریکا و کپسانتین تغذیه می کنند ، در مقایسه با موشهای تحت رژیم کنترل افزایش قابل توجهی در سطح HDL را تجربه می کنند.کاروتنوئیدهای موجود در فلفل قرمز همچنین می توانند به کاهش سطح کلسترول LDL (بد) که با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط هستند کمک کنند .در یک مطالعه 12 هفته ای بر روی 100 بزرگسال سالم ، کسانی که مکمل حاوی 9 میلی گرم کاروتنوئید پاپریکا در روز مصرف می کردند نسبت به افرادی که دارونما دریافت کرده بودند میزان LDL (بد) و کلسترول کل آنها به طور قابل توجهی پایین تر بود .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *